Welkom bij Vitalia

Vragen & Info

We staan graag ter uwer beschikking indien u vragen heeft. U kan ons steeds telefonisch (tel: 016/65.01.90) contacteren tijdens de openingsuren of via mail.

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen :

Is het dragen van badkledij toegelaten?

Neen, wegens hygiënische redenen is badkledij niet toegelaten in het saunacomplex. Het is echter wel verplicht om een badjas te dragen in de relaxruimtes en in het restaurant.

Kan ik mijn kind meenemen naar de sauna?

Kinderen boven de 12 jaar zijn alle dagen van harte welkom. Kinderen onder de 12 jaar zijn welkom op zondag en feestdagen van 11u tot 23u.

Wat moet ik allemaal meebrengen naar de sauna?

Producten

De algen die gebruikt worden in de producten worden gewonnen in het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan en de Noordelijke Ijszee. Dus uit een nog schoon gebied. De algen worden aan land gebracht, geselecteerd, gewassen, gevriesdroogd en uiterst fijn gemalen tot een algenmeel. Door de extracten door koolfilters te leiden, verdwijnt de specifieke zeegeur grotendeels, zonder de werking te beïnvloeden.

Arrangementen

Thermae: Inkom thermen, Welkomstdrankje, Dieptemassage (50 min.) & Vrij gebruik solarium
Voor € 75

Cocoon: Inkom thermen Welkomstdrankje, Hotstonemassage rugzijde(50 min.), Scrubzout & Vrij gebruik solarium
Voor € 75

Vitalia:Inkom thermen Welkomstdrankje, Crèmepakking Gelaatsmassage, Voetreflexmassage & Vrij gebruik solarium
Voor € 100

Thermae Verzorging: Inkom Thermen, Welkomsdrankje, Manicure & Pedicure
Voor € 90

Lenteverwenpakket: Inkom thermen Welkomstdrankje, Behandeling: holistic pulsing, openen van de lichaamsporiën, Massage met mineralenstempels (duur : 1 1/2h) & Vrij gebruik solarium
Voor € 115

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel geschenkje? Wat dacht u van een cadeaubon van Vitalia waar men tot rust kan komen en zich goed kan laten verwennen?

Via het contact formulier kan je zo'n cadeaubon aanvragen. U krijgt kort daarna een mail ter bevestiging. Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening 001-3709032-22, sturen we u de cadeaubon op naar het opgegeven adres.